Liepuskan Herkkupaja sai ruokakulttuuripalkinnon
Ruokakulttuuripalkinnon saanut leipomo rypyttää jokaisen riisipiirakan edelleen käsin.
Alfred Kordelinin säätiön Jaakko Kolmosen ruokakulttuuripalkinnot myönnetään vuosittain henkilölle tai yhteisölle, joka on merkittävällä tavalla toiminut suomalaisen ruoan, ruoantuotannon ja ruokakulttuurin puolesta. Tänä vuonna toinen palkituista on Liepuskan Herkkupaja Oy Nilsiästä. Muiden tuotteidensa ohella leipomo on kunnostautunut myös vegaanisten tuotteiden osaamisessa.
Perinteikästä osaamista
Liepuskan Herkkupajan palkitsemiskriteereissä korostuivat suomalaisten leivontaperinteiden vaaliminen sekä tunnettuuden eteen tehty korkealaatuinen työ. Leipomo on tunnettu myös innovatiivisista uutuustuotteistaan.
”Tunnustus on meille perheyrityksenä arvokas ja rohkaisee jatkamaan valitulla tiellä, vaikkei se aina helpoin mahdollinen olekaan. Palkinto oikeastaan velvoittaa myös kertomaan aiempaa aktiivisemmin tekemisistämme. Toimintamme keskiössä on aina ollut herkullinen maku ja korkea laatu. Pienenä ja ketteränä yrityksenä olemme pystyneet ja halunneet toimia tiiviissä yhteistyössä keittiömestareiden kanssa. Tällä toimintamallilla on tehty vuosien varrella merkittäviä avauksia suomalaiseen ruokakulttuuriin”, toteaa toimitusjohtaja Eeva-Maria Turunen.
Lähde ja kuvat: Liepuskan herkkupaja, STT Info