Palkuainen uudisti tuotteiden ulkoasua

Maukas tempe -tuoteperhe sai uuden ulkoasun.

Indonesialaisruoka tempe (tai tempeh) kasvattaa suosiotaan suomalaisissa ruokapöydissä. Fermentoimalla valmistettu vegaaninen, proteiinirikas aines taipuu moneen ja kuopiolaisen Palkuaisen tuotteista löytyy soijan ohella myös härkäpapua, hernettä, kauraa ja lupiinia.

Vegelä jututti Palkuaisen Jouni Hiltusta tempe -tuotteiden pakkausuudistuksen tiimoilta.

”Kevyt pakkausuudistus on taas meneillään Palkuaisessa. Tempet ovat jatkossa tällaisissa kääreissä ja kuoseissa. Nyt ovat värit oikein Sydänmerkin lisäksi muissakin logoissa. Näissä uusissa etiketeissä on lisäksi kestävämpi materiaali ja vahvempi liima. Tuotteet ovat entisellään, eli huippulaatua joka papu. Soijapapu-lupiinitempe on erikoistuote ja saatavana vain Kuopiossa. Kotimaista soijapapua on valitettavasti vain vähän, eikä siksi riitä koko maan markkinoille”, kertoo Hiltunen.

Lue myös laajempi artikkeli Palkuaisen historiasta ja tuotteista täältä>

Kuva: Jouni Hiltunen

Teksti: Mikko Hentunen

Admin

Vegelän admin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *